De Spannende Zomer van Standaard Boekhandel

De Spannende Zomer van Standaard Boekhandel

De beste thrillers van de zomer in één grote voordeelactie

Standaard Boekhandel ging op speurtocht en selecteerde de beste thrillers van het moment.
De hele zomer lang houden we je in spanning van de eerste tot de laatste pagina.

Koop je twee boeken of e-books uit deze selectie? Dan krijg je 200 punten extra*
op je klantenkaart
. Meteen goed voor een korting van € 3 bij je volgende aankoop**.

Deelnemende boeken

Selfies Draai je niet om Blankenberge Blues Het Brussel-syndroom Over elk vergeten heen Ragdoll De zomer van de doden Nevenschade Sudoku Tot op het bot Aan jou de keuze De pier Zondagochtend breekt aan Vind haar Ik tel tot tien Domina De kleine getuige Blauwzuur Jager Pruisisch blauw Sirenen Goed of slecht Ik zie jou Pan Koorts In het donker Bloedbroers Artikel 13 De rode jager Het lijk in de boomgaard Schemerzone De vrouw in suite 10 Tokyo tapes nr. 6-4

* Actie geldig t.e.m. 31 augustus 2017, enkel bij gelijktijdig afrekenen van de deelnemende boeken, dit zolang de voorraad strekt. Actie niet geldig in de ingebouwde webwinkel van de tolino e-reader. Niet cumuleerbaar met andere acties of voordelen. ** Kortingsbon niet geldig voor aankoop van geschenkboxen, elektronica en loterijproducten. Bestel je online? Dan krijg je de kortingsbon bij je eerstvolgende bezoek aan een Standaard Boekhandel in je buurt.

Klantendienst

Klantendienst

Contacteer onze klantendienst voor al je vragen. Mail of bel 078/100.078 (lokaal tarief). Bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 19.30 uur, op zaterdag van 9.30 tot 17 uur.

E-nieuwsbrief

E-nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang elke maand inspirerende tips, kortingsbonnen of informatie over interessante acties en evenementen op jouw maat.

 
Inschrijven
Vind ons leuk

Vind ons leuk

Volg Standaard Boekhandel op Facebook en Twitter.

 

Zoek een winkel

Zoek een winkel

Op zoek naar tips voor lees-, kijk- of luisterplezier? Vraag advies aan onze medewerkers in een Standaard Boekhandel in je buurt.

 

 

  • visa
  • mastercard
  • ing
  • bancontact mister cash
  • kbc online
  • belfius
  • iDeal
Standaard Boekhandel maakt gebruik van cookies.  Lees meer